Background

Wij geloven dat een goede balans tussen structuur en innovatie de beste manier is om software te ontwikkelen. Daarom geven wij onze developers een vaste basis mee, maar ook veel vrijheid. De basis zorgt voor een sterk teamgevoel. De neuzen dezelfde kant op, een solide werkmethode en duidelijke verwachtingen. Staat dat? Dan volgt daarna de vrijheid. Vrijheid voor creativiteit. Vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Om te doen wat je leuk vindt en daar een expert in te worden. Hier zijn geen kaders. Dit doen we omdat echt briljante ideeën niet vasthouden aan wat al bestaat. Soms is er een andere visie nodig. Een benadering vanuit een andere hoek die nét dat ene beetje extra geeft. 

Jeroen: “Software realisatie gaat steeds minder middels grote ingewikkelde en dure projecten. Dankzij grote partijen als Google, Microsoft en Amazon, is de manier van ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Overal om ons heen zijn enterprise software componenten te vinden waarmee snel professionele software gemaakt kan worden. Enshore Development zorgt dat deze componenten om op een veilige wijze worden geïmplementeerd en onderhouden. Zo weten we snel functionaliteit te leveren zonder poespas.”

Niels: “Wij maken software die het gewoon doet, volgens moderne standaarden en zonder te over-engineeren. Het bouwen van solide software en dit tegelijk snel opleveren hoeft elkaar niet uit te sluiten. Dit is te realiseren doordat je de oplossing zo simpel maar toch zo efficiënt mogelijk houdt. Wij streven er naar om zo vroeg mogelijk een tastbaar product te maken om dit vervolgens verder met de klant uit te werken. Dit motiveert niet alleen ons, maar ook de klant. Zo halen we beste uit onszelf en zetten we gezamenlijk een geweldig product neer. Programmeren is een teamsport!“

Geschiedenis

Enshore Development is onderdeel van de Enshore, opgericht in 2009. In eerste instantie werd er vooral samengewerkt met Enshore ERP aan extra functionaliteiten en koppelingen voor ERP-software. Door de jaren is Enshore Development uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf dat andere organisaties helpt om hun bedrijfsapplicaties te verbeteren. Samen met  Enshore dragen wij de missie om het gebruik van bedrijfstechnologie toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze 5 geboden

Onze kern ligt vast in basisprincipes. Principes waar elke Enshoriaan aan voldoet. Hierin leggen we de basis voor onze werkwijze, innovatieve mindset en ons kennisniveau.

1. (D) Wij snappen het onderliggende doel van alle software die we bouwen.
2. (B) Wij ontwikkelen elke dag een beetje beter.
3. (E) Eenvoud, we maken alles zo simpel als mogelijk.
4. (S) Wij ontwikkelen elke dag een beetje sneller.
5. (T) Wij kunnen alles wat we bouwen 100% testen.